Amikor a blogomat indítottam az volt a célom, hogy betekintést nyújtsak a csoportom életébe, napi munkámba.
Segítséget adjak óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra", szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről.

Közben teltek az évek és 40 év után a pályám végéhez értem. A mozgalmas évek után nagy lett a „csend” körülöttem, annak ellenére, hogy továbbra is figyelemmel kísértem az óvodai élet változásait. Akkor határoztam el, hogy folytatom a blog írását és az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat, ötleteket megosztom az érdeklődőkkel.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2009. jún. 20.

Levelem jött: Veszélyes a MIKROHULLÁM!!!





Kaptam egy levelet, ami nagyon megdöbbentett. Tartalmát azért adom tovább, mert az írójának kifejezett kérése volt.

A mikrohullámú sütőben a
villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül
degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz
egészséges sejtépítés az ilyen
ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem
előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében,
éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.
Ez már a
rák előkapuja, mert ha rendszeresen
mikrohullámú sütőben főzött,
melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor
előbb-utóbb daganatos
beteggé "eszi"
magát.

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már
azt a kérdést teszik
fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a
mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos
reklámozni a
mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok nyolc önként jelentkező,
makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i
Biokémiai
Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó
Intézetben). A
kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott
táplálékot
kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként
ugyanezt
hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől
származó
pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú
sütőben
felforralva . Ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt
a
zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt
lefagyasztva,
majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden
esetben vért
vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint
elemezték.

Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben
melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a
tej és a zöldség) a kísérleti
alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott,
csökkent valamennyi hemoglobin
érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely
megköti az oxigént),
valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A
limfociták
(nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében
pedig
rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha
a
vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített
zöldséget
fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt
is
megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék
útján
továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot
előzőleg
már több széleskörű tanulmány is megállapította. A
mikrohullám
hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta,
hogy
fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók,
valamely
betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S
így
rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."


Kedves
Mindenki!
Egy Amerikai orvosi intézet (Walter Reed Army Medical
Center)
kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ
SÜTŐBEN !!!!



CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE
EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A
MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN
NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ,
FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET
TÁMADJA MEG.

AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL
TENNI, HANEM
EGYSZERŰ
PAPÍRTÖRÖLKÖZŐT.

Küldjétek
el és mondjátok meg mindenkinek,
aki fontos Nektek, ezt kéri az üzenet küldője.
Ezt a felhívást egy amerikai
orvosi intézet kutatócsoportja adta
közre.

Eddig a levél, ami engem nagyon megdöbbentett. Az tény, hogy egyre több a rákos beteg. Bizonyára nem csak a mikrohullámú sütő a felelős, de azért az óvatosság nem árt!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...