Rendszeres olvasók

2013. márc. 27.

Tornatermet kapunk!


Nagy öröm ért bennünket, mármint az óvodánkat!
Az Önkormányzat egyik pályázatának köszönhetően, tornatermet kap az óvodánk. És ez még nem minden! Belső felújítás is lesz: ablakcserék, mosdók felújítása, akadálymentesítés, tetőszigetelés, fűtés korszerűsítés. Szóval, nagy az örömünk, olyan régen vágyunk már egy igazi tornateremre, hiszen a programunkban is kiemelt szerepe van a mozgásfejlesztésnek.

A külső munkálatok már késő ősszel elkezdődtek, de valami miatt nagyon lassan haladt a munka, majd december elején teljesen le is álltak. Februárban folytatódott az építkezés, de ezúttal nagyon gyors tempóban. Megy a fúrás, faragás, ami sokszor nagy zajjal jár és nem tesz jót a csoportok nyugalmának. Na, de "valamit, valamiért"!
Számunkra mostantól kezdődik majd a nagy kihívás, ugyanis május 20-ig teljesen ki kell üríteni az óvodát, az utolsó kiskanálig.
El tudjátok képzelni, mivel jár ez?

A négy csoport a város négy különböző óvodájába  költözik, tehát mostantól dobozolunk. Lesznek dobozok, amelyek egy üres épületbe kerülnek majd és lesznek olyanok, amelyeket magunkkal viszünk a befogadó óvodákba. A szülőkkel együtt már rengeteg dobozt gyűjtöttünk össze és folyamatosan pakolunk.Az év végi programjaink időpontját is módosítanunk kellett, mindent előre kellett hoznunk (anyák napja, évzáró, kirándulások stb.) Idén a  Pünkösdi ünnepeket is az oviban fogjuk tölteni. Ez persze nem panaszkodás, mert mindenki szívesen dolgozik, hiszen a lelki szemeink előtt ott lebeg a gyönyörű új óvodánk.

Mostanában biztos kevesebbet fogok írogatni, de majd mindent bepótolok!
 
Köszönöm, hogy leírod a véleményedet!
 

2 megjegyzés:

  1. Örülök az örömödnek, az ilyen pakolás boldogság mindenkinek, mert minden jó, ha vége jó!!!:)))
    Azért, ha időd engedi írj arról, hogyan haladnak a dolgok!!!:)))Puszillak!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi a biztatást! Igyekszem majd fényképeket is feltenni. Ma a szertár két szekrényét rámoltuk "egész délelőtt". Ha így haladunk.....Kicsit gyorsítani kell a tempót!

    VálaszTörlés

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...