Amikor a blogomat indítottam az volt a célom, hogy betekintést nyújtsak a csoportom életébe, napi munkámba.
Segítséget adjak óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra", szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről.

Közben teltek az évek és 40 év után a pályám végéhez értem. A mozgalmas évek után nagy lett a „csend” körülöttem, annak ellenére, hogy továbbra is figyelemmel kísértem az óvodai élet változásait. Akkor határoztam el, hogy folytatom a blog írását és az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat, ötleteket megosztom az érdeklődőkkel.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2013. máj. 22.

Elköltöztünk!


Pénteken végleg kiköltöztünk az ovinkból és átadtuk a  terepet a munkásoknak! Hát, iszonyatosan nagy munka volt!
Kedden már az új helyünkön fogadtuk a gyerekeket. A város 5 csoportos német nemzetiségi óvodájába költöztünk, ami szintén nem rég lett felújítva.A tetőteret kaptuk, ahol kényelmesen elférünk. Egyetlen hibája van, hogy nyáron biztos nagyon meleg lesz. Az udvara is gyönyörű, bár egy kicsit kicsi 6 csoport számára! A helybeliek is beosztják az udvar használatát egymás között, mi pedig ehhez alkalmazkodunk. Így sokat fogunk majd sétálni és kirándulni a környéken. Felfedezzük majd a városnak ezt a részét is.

A kolléganők nagyon kedvesen fogadtak minket, segítőkészek, minden tekintetben igyekeznek megkönnyíteni a beilleszkedésünket! Köszönjük nekik!!


Köszönöm, hogy leírod a véleményedet!
 

2 megjegyzés:

  1. Szép helyre mentetek, de azt mondják mindenütt jó, de legjobb otthon!!!:))) Azért gondolom nyáron nálatok is csökken a létszám, és úgy könnyebb lesz!!!:)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon igaz, amit írtál! A létszám csökken ...majd, de hosszú lesz ez a nyár nekünk, nagyon!!

    VálaszTörlés

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...