Az oldalamon óvodával és az óvodás korú gyermekekkel kapcsolatos dolgokról, valamint a varrott játékok készítéséről olvashatsz. Legszívesebben Waldorf babákat, manókat, bábokat készítek.

Ajánlom az oldalam óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra".

Szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről, esetleg saját készítésű játékok varrására vállalkoznának gyermekük fejlődése érdekében.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2013. ápr. 23.

Föld napja


Mi is készültünk a "Föld napjára", de idén sokkal szerényebb keretek között, mint máskor. Mint sok más helyen nálunk is hagyomány a virágültetés, de idén csak papírvirágok kerültek a földbe. Nem lett volna értelme ültetnünk, hiszen május 20-tól teljesen kiürül az óvoda és a munkások veszik birtokba az egész épületet.
 Szépen halad az építkezés, reménykedünk, hogy augusztus végére befejeződik a felújítás és szeptemberben már a gyönyörű "új óvodában" kezdhetjük az évet.

 Már ablaka is van a tornatermünknek!

A tetőt vastagon leszigetelik, így megszűnik majd a beázás. Ja, és az szigetelésnek és az új ablakoknak köszönhetően, biztos soha nem fogunk fázni télen!

Ez egy fával borított fedett rész lesz, telis-tele vadonatúj játékokkal. Így, esős időben is friss levegőn tudnak majd a gyerekek játszani, mozogni!

 Szóval, minden szépen halad! Alig várjuk már, hogy láthassuk a végeredményt!

Köszönöm, hogy leírod a véleményedet!
 

3 megjegyzés:

 1. :)A papír virágok is szépek,és a lényeg,hogy a gyerekek nem maradtak ki ebből az építkezés ellenére sem!A kevés képből is azt látni,hogy szép lesz az új óvodátok:))

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok az új ovinak!
  Szépek lettek a virágok! Ügyesek vagytok!

  VálaszTörlés
 3. Kérlek nézz be hozzám,vár egy meglepetés!!!:)))
  Fogadd Szeretettel!

  Gyönyörűen alakul az óvodátok,ez a fedett hely nagyon jó ötlet!!!:)))

  VálaszTörlés

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...