Rendszeres olvasók

2011. okt. 8.

Vizuális észlelés és figyelem fejlesztés

Forrás: JátékosanPosted by Picasa

6 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon megörültem ezeknek a lapoknak, mert a lányom megint "feladatozós" korszakát éli, de nem ismeri a mértéket. Ha könyv alakban kerülnek a kezébe, akkor nem akarja abbahagyni, akkor sem, ha már láthatóan nem tud koncentrálni. Ezeket kinyomtattam, szétvágtam és pár perc alatt kész van a feladat.
  Tudnál esetleg segíteni, hogy ilyen gyors feladatokat honnan tudnék még beszerezni? Olyan rengeteg van, ami 1 lap - 1 feladat, azt nem túl praktikus nyomtatni (kicsinyíteni nem akarom, mert úgy sokkal nehezebb), a könyveket meg sajnálnám szétszedni.
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Melinda!
  Én is foglalkoztatókat használok, sajnos a legtöbb A/4-es méretű és tényleg nem gazdaságos.Majd igyekszem több ilyet feltenni! Mennyi idős a kislányod?

  VálaszTörlés
 3. 5,5 nagycsoportos, elvileg iskolába készül. Plusz van mellette egy 3 éves fiam, aki most kezdte az ovit.
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szívesen, majd többször teszek fel feladatokat, hogy le tudd tölteni. Jó kis könyv: Lexi iskolás lesz (Csabay Katalin). Ez egy mese tankönyv 6-7 éves gyerekeknek. Jó és sok feladat van benne - matek, környezet. A Te kislányod biztos nagyon jó képességű lehet, ha hamar megoldotta a feladatokat. Ez a Lexis könyv valószínű érdekelné!

  VálaszTörlés
 5. Meg fogom nézni ezt a könyvet és jövök tovább olvasgatni. :)

  VálaszTörlés

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...