Amikor a blogomat indítottam az volt a célom, hogy betekintést nyújtsak a csoportom életébe, napi munkámba.
Segítséget adjak óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra", szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről.

Közben teltek az évek és 40 év után a pályám végéhez értem. A mozgalmas évek után nagy lett a „csend” körülöttem, annak ellenére, hogy továbbra is figyelemmel kísértem az óvodai élet változásait. Akkor határoztam el, hogy folytatom a blog írását és az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat, ötleteket megosztom az érdeklődőkkel.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2009. dec. 6.

Karácsonyi készülődésMinden nap szépítjük az óvodát. Ebben a munkában nagyon sokat segít a mi "ezermester" karbantartónk. Rengeteg ötlete van, mindig készít valamit, amivel szépíti az óvodánkat. Nincs olyan kérésünk, amire ne találna megoldást. Mestere az origaminak, de kedvenc időtöltése a fafaragás. Az udvari játékaink többségét is ő készítette.
Most a karácsonyi díszítéshez is készített új dekorációkat.

Ez a fából készült Mikulás köszönti az óvodába érkező gyerekeket.

A folyosónkra fából készült karácsonyi díszeket készített:

Ezek is az ő munkái:


Szokás nálunk az oviban, hogy meglepjük egymást Mikulás napján. Kalapból mindenki kihúz egy nevet és annak készít ajándékot. Én idén egy fából készült Mikulást kaptam. Nem volt nehéz kitalálni, hogy kitől!

A Mikulás feje levehető, ott találtam meg a sok finomságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...