Az oldalamon óvodával és az óvodás korú gyermekekkel kapcsolatos dolgokról, valamint a varrott játékok készítéséről olvashatsz. Legszívesebben Waldorf babákat, manókat, bábokat készítek.

Ajánlom az oldalam óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra".

Szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről, esetleg saját készítésű játékok varrására vállalkoznának gyermekük fejlődése érdekében.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2013. jún. 1.

Elkoptak a pörgettyűk..

 Napok óta készülök már, hogy új pörgettyűket készítek, mert a régieket már nem hoztuk magunkkal, olyan csúnyán elkoptak a sok használattól.
 Ugyanazzal a technikával készültek, mint az előzőek, csak most parafadugót ragasztottam a tetejükre. (A műanyag egy idő után leesett, újra kellett ragasztani. A parafadugó nagyobb felületen érintkezik a CD-vel, talán tartósabb lesz.) Akrilfestékkel lefestettem a CD-k egyik oldalát, a másik oldalra pingpong labdát ragasztottam. A díszes oldalra került a parafadugó.
És már kezdődhet is a pörgetés!


Köszönöm, hogy leírod a véleményedet!
 

2 megjegyzés:

  1. Ez csudi jó!!!!!!Meg kell keresnem azt a rengeteg cd-t amit nem dobtunk ki(mert ugye a rossz cd is jó még valamire!)és pörgethetünk mi is:))))Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretik a gyerekek, érdemes egy kis időt ráfordítani.

    VálaszTörlés

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...