Amikor a blogomat indítottam az volt a célom, hogy betekintést nyújtsak a csoportom életébe, napi munkámba.
Segítséget adjak óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra", szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről.

Közben teltek az évek és 40 év után a pályám végéhez értem. A mozgalmas évek után nagy lett a „csend” körülöttem, annak ellenére, hogy továbbra is figyelemmel kísértem az óvodai élet változásait. Akkor határoztam el, hogy folytatom a blog írását és az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat, ötleteket megosztom az érdeklődőkkel.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2012. máj. 28.

Sportnap
Szombaton, hagyományainkhoz híven, sportnapot rendeztünk az oviban. 
A program közös bemelegítéssel kezdődött, majd minden csoport a saját udvarára vonult, ahol változatos tevékenységekbe kapcsolódhattak be a gyerekek szüleikkel együtt. Ugyanis nálunk a sportnap nem csak a mozgásról szól, kézműves tevékenységekbe is bekapcsolódhat az, akinek éppen ehhez van kedve. A versenyjátékok között pihenésképpen lufit festettünk, aszfaltra rajzoltunk, diót törtünk és ettünk, na és sokat beszélgettünk, amire hétköznap nem jut elég idő.A nap fénypontja és lezárása az önfeledt ugrabugrálás volt az ugrálóvárban. Talán ezt élvezték legjobban a gyerekek, soha nem unják meg!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...