Az oldalamon óvodával és az óvodás korú gyermekekkel kapcsolatos dolgokról, valamint a varrott játékok készítéséről olvashatsz. Legszívesebben Waldorf babákat, manókat, bábokat készítek.

Ajánlom az oldalam óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra".

Szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről, esetleg saját készítésű játékok varrására vállalkoznának gyermekük fejlődése érdekében.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2012. febr. 25.

TéltemetésA farsangi időszak lezárásaként kiszebábot égettünk az udvaron. Szalmából elkészítettük a bábot, majd minden csoportban a gyerekek az óvónők segítségével  apró cédulákra felírták, mitől  szeretnének megszabadulni. Az elkészült  "gondűző cédulákat" ráerősítettük a bábura. A hagyomány szerint a bábu elégetésekor gondjainktól is megszabadulunk. Úgy legyen!!


Síppal, dobbal, csörgőkkel vonultunk az udvarra, jó nagy zajt csaptunk, énekeltünk, verseltünk. Mi mindent megtettünk, hogy "elkergessük a telet"! Látjátok, nálunk még elég nagy a hó, de reménykedünk, hogy közeleg a tavasz, mert néha már halljuk a madarak csivitelését is. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...