Amikor a blogomat indítottam az volt a célom, hogy betekintést nyújtsak a csoportom életébe, napi munkámba.
Segítséget adjak óvónőknek, akik még kezdők és szükségük van egy kis "mankóra", szülőknek, akik szívesen olvasnak nevelésről, problémákról, megoldási lehetőségekről.

Közben teltek az évek és 40 év után a pályám végéhez értem. A mozgalmas évek után nagy lett a „csend” körülöttem, annak ellenére, hogy továbbra is figyelemmel kísértem az óvodai élet változásait. Akkor határoztam el, hogy folytatom a blog írását és az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat, ötleteket megosztom az érdeklődőkkel.

Örülnék, ha a nézelődés mellett az észrevételeiteket is leírnátok.


Rendszeres olvasók

2011. febr. 8.

Madártortát készítettünk
Hozzávalók:
kekszdarabok, mogyoró, dióbél, almadarabok, napraforgómagok, mazsola, natúr, vagy gyümölcsös műzli, egy csésze olvasztott zsír, olló, zöldségek, gyümölcsök csomagolásáról lekerült háló, kötél, keverőtál, serpenyő, fakanál.

A zsír kivételével a hozzávalókat beleöntöttük egy tányérba.. A zöldségeket és gyümölcsöket apróra vágtuk. A zsírt felolvasztottuk, majd a magvakkal és a gyümölcsökkel jól összekevertük. A hűtőbe tettük dermedni, majd a hálókba raktuk. 
Zsinórnál fogva a fára akasztottuk és jó étvágyat kívántunk a madárkáknak.
Megbeszéltük már sokadszorra, hogy addig etetjük a madarakat, amíg a fagyos idő tart és folyamatosan gondoskodunk az élelem utánpótlásáról, mert az étetéshez szokott madarak számítanak a segítségünkre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves hozzászóló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...