Oldalak

2011. febr. 8.

Madártortát készítettünk




Hozzávalók:
kekszdarabok, mogyoró, dióbél, almadarabok, napraforgómagok, mazsola, natúr, vagy gyümölcsös műzli, egy csésze olvasztott zsír, olló, zöldségek, gyümölcsök csomagolásáról lekerült háló, kötél, keverőtál, serpenyő, fakanál.

A zsír kivételével a hozzávalókat beleöntöttük egy tányérba.. A zöldségeket és gyümölcsöket apróra vágtuk. A zsírt felolvasztottuk, majd a magvakkal és a gyümölcsökkel jól összekevertük. A hűtőbe tettük dermedni, majd a hálókba raktuk. 
Zsinórnál fogva a fára akasztottuk és jó étvágyat kívántunk a madárkáknak.
Megbeszéltük már sokadszorra, hogy addig etetjük a madarakat, amíg a fagyos idő tart és folyamatosan gondoskodunk az élelem utánpótlásáról, mert az étetéshez szokott madarak számítanak a segítségünkre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves hozzászóló