Kaptam egy levelet, ami nagyon megdöbbentett. Tartalmát azért adom tovább, mert az írójának kifejezett kérése volt.
A mikrohullámú sütőben a
villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül
degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz
egészséges sejtépítés az ilyen
ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem
előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében,
éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.
Ez már a
rák előkapuja, mert ha rendszeresen
mikrohullámú sütőben főzött,
melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor
előbb-utóbb daganatos
beteggé "eszi"
magát.
Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már
azt a kérdést teszik
fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a
mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos
reklámozni a
mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok nyolc önként jelentkező,
makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i
Biokémiai
Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó
Intézetben). A
kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott
táplálékot
kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként
ugyanezt
hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől
származó
pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú
sütőben
felforralva . Ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt
a
zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt
lefagyasztva,
majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden
esetben vért
vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint
elemezték.
Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben
melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a
tej és a zöldség) a kísérleti
alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott,
csökkent valamennyi hemoglobin
érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely
megköti az oxigént),
valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A
limfociták
(nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében
pedig
rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha
a
vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített
zöldséget
fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt
is
megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék
útján
továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot
előzőleg
már több széleskörű tanulmány is megállapította. A
mikrohullám
hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta,
hogy
fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók,
valamely
betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S
így
rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."
Kedves
Mindenki!
Egy Amerikai orvosi intézet (Walter Reed Army Medical
Center)
kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ
SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE
EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A
MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN
NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ,
FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET
TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL
TENNI, HANEM
EGYSZERŰ
PAPÍRTÖRÖLKÖZŐT.
Küldjétek
el és mondjátok meg mindenkinek,
aki fontos Nektek, ezt kéri az üzenet küldője.
Ezt a felhívást egy amerikai
orvosi intézet kutatócsoportja adta
közre.
Eddig a levél, ami engem nagyon megdöbbentett. Az tény, hogy egyre több a rákos beteg. Bizonyára nem csak a mikrohullámú sütő a felelős, de azért az óvatosság nem árt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Kedves hozzászóló